Millstone Developments anunta exit-ul din Flanders Residence si planuri pentru alte trei proiecte rezidentiale boutique

Adrian Mitran on February 19, 2015

The real estate market has a new player in Millstone Developments, a company specializing in the development of sustainable and eco-friendly real estate projects.

Prima faza a proiectului Flanders Residence, situat pe malul lacului Grivita, cuprinde trei cladiri de inaltime mica, cu un numar total de 39 de unitati, urmand ca, in a doua faza, sa se ridice inca 9 cladiri cu cate maximum trei etaje si un ultim nivel retras. Intr-o faza ulterioara va fi adaugat si un spatiu de agrement naval, pe malul lacului Grivita. Millstone Developments obtinuse autorizatia de constructie pentru proiect la finalul lunii noiembrie de anul trecut.

In portofoliul Millstone Developments a ramas astfel doar proiectul de spatii de birouri Skybox, situat langa aeroportului Otopeni, cu o suprafata de 5.000 de metri patrati, dispusa pe doua etaje. In ultimele trei luni, Millstone Developments a incheiat si doua achizitii de terenuri in Capitala, in centrul istoric, pe care are in plan sa dezvolte proiecte rezidentiale de tip boutique.

Articolul integral pe: wall-street.ro