Trei proiecte rezidențiale noi, în centrul Bucureștiului. Lucrările încep în 2020

Adrian Mitran on December 10, 2019

Dezvoltatorul Millstone Developments, activ pe piața locală din 2016, vrea să construiască trei proiecte rezidențiale boutique în zona centrală a Capitalei.

Fiecare ansamblu rezidențial va cuprinde între 20 și 40 de apartamente, acestea aflându-se la ora actuală în diferite faze de autorizare.

Primul dintre acestea, un proiect boutique numit Virgiliu 21-23, va fi construit în zona Eroilor. Un alt ansamblu exclusivist, cu cafenea și spații de retail la parter, va fi dezvoltat în zona Calea Victoriei-Parcul Nicolae Iorga. Acesta va purta numele Voievozi 63.

Cel de-al treilea proiect și cel mai mare va cuprinde 40 de unități, alături de spații de retail și pentru servicii publice la parter. Acesta va fi localizat în zona Piața Universității-Biserica Armenească.

Valoarea de piață totală a proiectelor pe care Millstone Developments își dorește să le dezvoltate în Capitală va depăși 25 de milioane de euro.

La începutul anului 2019, reprezentanții companiei și-au anunțat exit-ul din proiectul Flanders Residence, ansamblu cu 200 de apartamente situat în vecinătatea Lacului Grivița, tot din București.

Article in: cpi.imobiliare.ro